Monipuolista koira-alan osaamista
 
Ilmoittaudu kurssille
Kurssit > Pentukurssi -verkkototeutus

Pentukurssi -verkkototeutus

pe 12.03.2021 - ma 12.04.2021
HUOM! Tämä tapahtuma on mennyt.
Pentukurssi verkossa!
Korona tilanteen vuoksi emme järjestä tällä hetkellä ryhmäkursseja, mutta NO HÄTÄ! Pääset mukaan suositulle pentukurssillemme suoraan kotisohvaltasi!

Pentukurssi järjestetään verkossa, omassa Facebook-ryhmässä. Ryhmä on kurssilaisten käytössä koko kurssin ajan. Jaamme ryhmään säännöllisesti materiaalia tärkeistä aiheista, videoita tukemaan oppimista ja toki myös kotiläksyjä. Facebook ryhmässä kurssilaiset saavat vapaasti kysellä neuvoja juuri omaa pentuaan varten, jakaa omia haasteistaan, onnistumisia, niin pentuajan iloja kuin surujakin.

Jottei kurssi jäisi pelkästään ryhmässä kirjoitteluksi, kurssin hintaan sisältyy jokaiselle henkilökohtainen PENTUNEUVOLAKÄYNTI (norm. 75€) ja tämän lisäksi kokoonnumme Google Meetsin kautta kolme kertaa. Yhdessä asioista puhuminen on aina hedelmällisempää kuin pelkkä tekstin tuottaminen!

Kurssin aikataulu: 12.3-12.4
Verkkotapaaminen1 Google Meets Pe 12.3 klo 18-19
Verkkotapaaminen2 Google Meets Ma 22.3 klo 18-19
Verkkotapaaminen3 Google Meets Ti 6.4 klo 18-19

Kurssin hinta: 125€
Kurssikuvaus
Pentukurssi on suunnattu alle 5kk ikäisille pennuille.
Kurssin sisältöä on päivitetty ja nyt pentukurssi pitääkin sisällään entistäkin enemmän asiaa pennun kasvatuksesta. Toki muutamia temppujakin (istu, maahan, paikka) käydään läpi, mutta pääpaino on kasvatuksessa, laumavietin tärkeydessä, sekä reilussa ja rehdissä laumanjohtajuudessa. Oikeanlainen koira & ohjaaja suhde on tärkeää muodostaa jo heti pienen pennun kanssa, tällöin arkielämä on helpompaa ja myös uusia harrastuksia on mukavampi aloittaa kun yhteistyö toimii!

Teoriatunnilla keskustellaan hyvän laumanjohtajuuden merkityksestä koiralle ja miten se saavutetaan. Käymme läpi mahdollisia ongelmia, niiden ennaltaehkäisyä, sekä keskustelemme niistä virheistä, joihin pennun kanssa helposti sorrutaan. Myös sisäsiisteys, yksinolo, hoitotoimenpiteet, sekä rokotus- ja madotusasiat käydään läpi, mikäli nämä eivät ole jo ennestään kurssilaisille tuttuja asioita.


Tervetuloa mukaan!
Päivitetty 3.3.2021 - Tulostettava versio -

KOIRAKOULU LUNATAN
Monipuolista koira-alan osaamista
Virpi Niemi - Rauma, (Kaaro)
+358 50 5712786
koirakoululunatan@gmail.com
Y-tunnus: 2476353-9
Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations OyLisätietoa evästekäytännöstä