Monipuolista koira-alan osaamista
 
Ilmoittaudu kurssille
Kurssit > Pentukurssi - TÄYNNÄ!

Pentukurssi - TÄYNNÄ!

to 07.01.2021 - to 04.03.2021
HUOM! Tämä tapahtuma on mennyt.
Joka toinen torstai 7.1-4.3.2021 klo 17-18
Hinta: 120€
5 treenikertaa, ensimmäinen kerta teoriaa ilman koiria
max. 6 koirakkoa
Koulutus lämpimässä hallissa Vermuntilassa

Kurssikuvaus
Pentukurssi on suunnattu alle 5kk ikäisille pennuille.
Kurssin sisältöä on päivitetty ja nyt pentukurssi pitääkin sisällään entistäkin enemmän asiaa pennun kasvatuksesta. Toki muutamia temppujakin (istu, maahan, paikka) kurssilla opetellaan, mutta pääpaino on kasvatuksessa, laumavietin tärkeydessä, sekä reilussa ja rehdissä laumanjohtajuudessa. Oikeanlainen koira & ohjaaja suhde on tärkeää muodostaa jo heti pienen pennun kanssa, tällöin arkielämä on helpompaa ja myös uusia harrastuksia on mukavampi aloittaa kun yhteistyö toimii!

Ensimmäisellä kerralla on teoriatunti ilman koiria. Teoriatunnilla keskustellaan hyvän laumanjohtajuuden merkityksestä koiralle ja miten se saavutetaan. Käymme läpi mahdollisia ongelmia, niiden ennaltaehkäisyä, sekä keskustelemme niistä virheistä, joihin pennun kanssa helposti sorrutaan. Myös sisäsiisteys, yksinolo, hoitotoimenpiteet, sekä rokotus- ja madotusasiat käydään läpi, mikäli nämä eivät ole jo ennestään kurssilaisille tuttuja asioita.

UUTTA! Hintaan sisältyy kurssin ajaksi ryhmäläisille oma facebook-ryhmä, jossa mm. treeneissä käydyt asiat saatavilla kirjallisessa muodossa, vinkkejä kotiläksyihin, videoita helpottamaan kotitreenejä ja paljon muuta!
Päivitetty 10.12.2020 - Tulostettava versio -

KOIRAKOULU LUNATAN
Monipuolista koira-alan osaamista
Virpi Niemi - Rauma, (Kaaro)
+358 50 5712786
koirakoululunatan@gmail.com
Y-tunnus: 2476353-9
Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations OyLisätietoa evästekäytännöstä