Tämä sivu on tulostettu Koirakoulu Lunatanin internetsivuilta (www.koirakoululunatan.com)

Etusivu > Tiedote Lunatanin asiakkaille!

Tiedote Lunatanin asiakkaille!

Raskaita päätöksiä😔

Toivoin parin viikon sulun ja kurssien siirtämisen helpottavan tilannetta, mutta näin ei valitettavasti ole käynyt. Ei ikävä kyllä näytä Korona helpottavan, pikemminkin päinvastoin ja suurinta tartuntahuippua povataan vasta lähitulevaisuuteen. Kuten kaikki olette varmasti mediasta lukeneet, kyseessä ei ole mikään flunssa, vaan tauti, joka on vaarallinen ihan kaikille, ei missään nimessä vain riskiryhmille.

Jouduin isojen päätösten eteen: Koirakoulu Lunatanin kurssit ovat nyt tauolla määrittelemättömän ajan ja myös kevääksi suunnitellut kurssit siirtyvät eteenpäin Koronan jälkeiseen aikaan.

Äärettömän ikävä tilanne asiakkailleni ja minulle pienyrittäjänä, mutta haluan osaltani parhaani mukaan noudattaa annettuja ohjeita ja ennen kaikkea taata asiakkaitteni turvallisuuden.

Olen kovin pahoillani tilanteesta, sillä tiedän teidän kaikkien kovasti odottaneen treenejä ja kurssien alkua. Mutta nyt on asetettava terveys edelle ja yhdessä oikein toimimalla pääsemme taas mahdollisimman pian kiinni normaaliin elämään ja harrastusten pariin.

Nöyrä kiitos kaikille ymmärryksestä ja myötätunnosta💜

Pysytään terveinä!

-Virpi-
HUOM! Neuvolatunnit, käytöskoulut, sekä 1-2 koiran yksityistunnit pyörivät toistaiseksi normaalisti, toki Korona varotoimet huomioiden ja päivä kerrallaan tilanteen mukaan edetään. Nämä koulutukset järjestetään ulkona, mukana vain kouluttaja ja koira omistajineen.