Tämä sivu on tulostettu Koirakoulu Lunatanin internetsivuilta (www.koirakoululunatan.com)

Etusivu > Pertti "Peetsa" Vilander & kaikenkarvaiset ongelmat 7.5.2016

Pertti "Peetsa" Vilander & kaikenkarvaiset ongelmat 7.5.2016

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä keskustelemaan ja opiskelemaan PeVi-metodin kehittäjän Pertti Vilanderin kanssa Lunatanin järjestämässä koulutustapahtumassa sisähallillamme!
Aloitamme klo: 12:oo osiolla: Kysy, kuuntele & keskustele.
Vuorovaikutteisessa keskustelussa itsensä Peetsan lisäksi omat Pevi-kouluttajamme Virpi Niemi ja Jenni Haavisto. Hinta 15€/hlö.

Klo: 13:3o jatkamme Neuvolatuntien koirakoilla:
Neuvolatunnilla suoritettava käyttäytymistesti kertoo tärkeitä asioita koiran luonteesta, sekä paljastaa merkittävää tietoa koiran ja omistajan välisestä suhteesta. Voit varata ajan neuvolatunnille vaikkei teillä sen kummempaa ongelmaa olisikaan, mutta haluat oppia ymmärtämään koiraasi ja saada suhteenne aivan uudelle tasolle! Neuvolatunteja varattavissa yhteensä 4:lle koiralle.
Hinnat jakaantuvat: Pertti 60€ ja Virpi & Jenni 50€ (normaalisti kyseinen setti 70€).

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla:
koirakoululunatan@rocketmail.com

Varaathan mukaasi napostelukäteistä, sillä paikalla on buffet sekä kirjamyynti!
Pertti Vilanderin kirjoittamia teoksia saatavilla tapahtumapaikalta, neuvokas Koirankorjauskirja 30€ & suursuosion saavuttanut Pentuneuvola 25€.

Vilanderilla on takanaan yli 50 vuoden kenttäkokemus kaikenkarvaisista ongelmakoirista, tuhansista korjatuista koirakoista sekä tyytyväisistä asiakkaista! Lisäksi "Peetsa" on kouluttanut maailman huippuja monella eri koiraharrastuspuolella.