Tämä sivu on tulostettu Koirakoulu Lunatanin internetsivuilta (www.koirakoululunatan.com)

Etusivu > MEJÄ-kurssi 6.12: Täynnä! Varakoirakko mahtuu vielä listoille.

MEJÄ-kurssi 6.12: Täynnä! Varakoirakko mahtuu vielä listoille.

Kurssi on nyt täynnä, mutta otamme pari varakoirakkoa listoille mahdollisten peruutusten yllättäessä. Eli jos itsenäisyyspäivän kohdalla on kalenterissa vielä tyhjää, niin ilmoittaudu varakoirakoksi!

MEJÄ alkeiskurssi TO 6.12.2018 klo 9 alkaen.
Kurssipaikka: Rauma, Haapasaari
Kouluttajana MEJÄ:n ylituomari Merja ”Memmu” Kajander, sekä apukouluttajana häärii Virpi Niemi (Koirakoulu Lunatan)
Mukaan mahtuu max 10 koirakkoa.
Hinta: 50€
Hintaan sisältyy kurssilla tarvittavat jäljenteko välineet, teoriamateriaali, sekä kahvitus.

Aamupäivällä aloitellaan teorialla kaffeen lomassa ja iltapäivällä siirrytään maastoon tekemään kaikille koirakoille harjoitusjäljet. Kurssi antaa valmiudet itsenäiseen harjoitteluun aina kokeeseen saakka. Kurssilla käydäänkin tarkasti läpi myös kokeissa tapahtuvia asioita.

Sitovat ilmoittautumiset: koirakoululunatan@gmail.com

Kerrothan ilmoittautuessasi vähintään seuraavat asiat:
Ohjaajan nimi, sähköposti, puhelinnumero
Koiran nimi, ikä, sukupuoli, mahdollinen aiempi MEJÄ-kokemus, muu mahdollinen harrastustausta.

Tässä vielä Memmun terveiset tuleville kurssilaisille!
Hei kaikki,
Mää oon "Memmu" eli Merja Kajander.
Olen harrastanut omien kultaistennoutajieni kanssa MEJÄä ja NOMEa jo vuosikaudet. Ensimmäinen kultainennoutaja tuli meidän perheeseen -93, josta sitten tulikin Pohjoismaiden jälkivalio. Kokeiden lisäksi koiriani on vuosien varrella käytetty myös käytännönmetsästyksessä ja käytännönjäljellä.
Olen kouluttanut koirakoita NOU/NOMEen ja MEJÄän jo 20 vuotta, sekä saman ajan olen toiminut MEJÄn vastaavana koetoimitsijana Auran Nuuskuissa. Koko tämän ajan olen kerännyt kokemusta erirotuisten koirien työskentelystä jäljellä ja siksi olikin helppo lähteä MEJÄn ylituomarikoulutukseen. Sain siis MEJÄn ylituomarioikeudet tänä vuonna ja sen jälkeen onkin pitänyt kiirettä tuomarointireissuilla ympäri Suomea.
Tällä hetkellä oma MEJÄ-koirani, Bemu, on voittajaluokassa ja tavoitteena on saada Bemullekin se jälkivalion titteli, Fi JVA.
Mielestäni parasta koirakoiden koulutuksessa on se kun huomaa koiran ja ohjaajan oivaltavan mistä on kyse! Se onnistumisen tunne on niin mieletön fiilis ohjaajalle ja tietenkin myös minulle!
Omasta puolestani toivotan kaikki MEJÄstä kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi kurssille oppimaan mitä kaikkea MEJÄ pitää sisällään. Vietetään yhdessä kiva ja mielenkiintoinen MEJÄ-henkinen päivä!
Terkuin Memmu