Tämä sivu on tulostettu Koirakoulu Lunatanin internetsivuilta (www.koirakoululunatan.com)

Arjen haasteita? > Pentuneuvola

Pentuneuvola

Eikö pentusi kuuntele sinua? Pureeko pentu sinua? Karkaileeko se omille teilleen? Tuhoaako pentu kodin sisustusta? Eikö yhteiselo sujukaan oppikirjan mukaan? Haluatko ennalta ehkäistä mahdollisia tulevia käytösongelmia? Onko kyseessä ensimmäinen pentusi ja kaipaat tukea yhteisen taipaleenne alkumetreillä?
Pentuneuvola on tarkoitettu alle 5kk pennuille.
Pentuneuvolan tarkoitus on opastaa sinua ja pentuasi oikeaan suuntaan heti yhteisen elämänne alkumetreillä. Toimimalla oikein heti alusta saakka, vältytään jatkossa käytösongelmilta ja elämä parhaan ystäväsi kanssa on juuri niin antoisaa kuin sen kuuluukin olla.
Pentuneuvola on aina yksityistä aikaa ja opastusta juuri sinun pennullesi räätälöitynä. Pentuneuvolassa käydään läpi reilun ja rehdin laumanjohtajuuden perusta, miten luot oikeanlaisen suhteen pentuusi ja miten ylläpidät sitä pennun eri ikäkausina aina läpi koiran koko elämän. Pentuneuvolassa opastamme sinua myös perusasioissa, kuten hoitotoimenpiteissä, luoksetulon harjoittelussa, sekä hihnakävelyssä.
Ajan pentuneuvolaan voit varata, vaikka olisit vasta suunnittelemassa pennun hankkimista. Näin varmistat, että pentusi vastaanotetaan uuteen kotiinsa oikein ja saa parhaat mahdolliset lähtökohdat yhteiselle elämälle.

Pentuneuvola 1 käynti 85€

Tiedustelut ja varaukset:
koirakoululunatan@gmail.com