Monipuolista koira-alan osaamista
 
Kurs­si­ku­vauk­set
» Agi­li­ty
» Aito Tokoagi
» Ar­ki­tot­te­le­vai­suus
» Hen­ki­lö­jäl­ki
» Henkilöhaun alkeet
» Kotikoiran aktivointikurssi
» MEJÄ -alkeiskurssi
» Nose Work alkeiskurssi
» Nou­ta­jil­le
» Näyt­te­ly­kurs­si
» PEHA (pelastushaku)
» Pen­tu­kurs­si
» Pentuneuvola-ryhmäkurssi
» Pentujen sosiaalistamiskurssi
» Rally-toko
» TO­KO
» TOTTIS ja BH
» VE­PE
Koi­raon­gel­mat »
Pen­tu­tes­taus
Tuot­teet
Hin­nas­to
Sporttipassilla maksaminen
TYKY-seteillä & TYKY-Online palvelulla maksaminen

Pentukurssi

Pentukurssi on ensisijaisesti suunnattu alle 6kk ikäisille koirille.
Kurssin sisältöä on päivitetty vuoden 2018 alussa ja nyt pentukurssi pitääkin sisällään entistäkin enemmän asiaa pennun kasvatuksesta. Toki muutamia temppujakin (istu, maahan, paikka) kurssilla opetellaan, mutta pääpaino on kasvatuksessa, laumavietin tärkeydessä, sekä reilussa ja rehdissä laumanjohtajuudessa. Oikeanlainen koira & ohjaaja suhde on tärkeää muodostaa jo heti pienen pennun kanssa, tällöin arkielämä on helpompaa ja myös uusia harrastuksia on mukavampi aloittaa kun yhteistyö toimii!
Ensimmäisellä kerralla on teoriatunti ilman koiria. Teoriatunnilla keskustellaan hyvän laumanjohtajuuden merkityksestä koiralle ja miten se saavutetaan. Käymme läpi mahdollisia ongelmia, niiden ennaltaehkäisyä, sekä keskustelemme niistä virheistä, joihin pennun kanssa helposti sorrutaan. Myös sisäsiisteys, yksinolo, hoitotoimenpiteet, sekä rokotus- ja madotusasiat käydään läpi, mikäli nämä eivät ole jo ennestään kurssilaisille tuttuja asioita.
Suosittelemme, että pennun kanssa kurssille osallistuisi vain yksi henkilö. Teoriatunnille saa toki tulla useampikin perheenjäsen, mutta käytännön harjoituksiin mieluusti vain yksi henkilö.
Pentu saattaa helposti häiriintyä monen perheenjäsenen läsnäolosta. Koulutustilanne jo itsessään on pennulle uusi ja joitakin pentuja tilanne saattaa hämmentää ja keskittyminen vaikeutuu jos häiriötä on liiaksi.
Päivitetty 31.1.2018 - Tulostettava versio -

KOIRAKOULU LUNATAN
Monipuolista koira-alan osaamista
Virpi Niemi
Kantolankuja 5
26410 Kaaro
+358 50 5712786
koirakoululunatan@gmail.com
Y-tunnus: 2476353-9
Sivuston toteutus: Hakosalo Software OyLisätietoa evästekäytännöstä