Monipuolista koira-alan osaamista
 
Kurs­sit »
Käy­tös­kou­lu
» Neu­vo­la­tun­ti
» Pen­tu­neu­vo­la
Pen­tu­tes­taus
Tuot­teet
Hin­nas­to
Sporttipassilla maksaminen
TYKY-seteillä & TYKY-Online palvelulla maksaminen
Palvelut ja hinnasto > Käytöskoulu

Käytöskoulu

Tervetuloa koirakoulu Lunatanin käytöskouluun!
Tuntuuko arki raskaalta? Ahdistaako lähteä lenkille?
Onko sinulla koirasi kanssa haasteita hihnakäytöksessä? Vetääkö koirasi? Rähiseekö?
Onko koirasi aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan?
Eroahdistusta? Karkailua? Pissailua sisälle?
Ongelmia kynsienleikkuussa? Luoksetulossa?

Käytöskoulussamme autamme sinua pääsemään eroon ongelmistanne ja palauttamaan tasapainon laumaanne! Käytöskoulu on yksityistä juuri sinulle ja koirallesi räätälöityä aikaa. Keskitymme henkilökohtaisesti juuri sinun koirasi ongelmiin.

Käytöskoulumme alkaa aina neuvolatunnista. Neuvolatunnilla tarkkailemme koiraa omistajien seurassa, sekä testaamme pienimuotisesti koiran tiettyjä ominaisuuksia. Neuvolatunnin perusteella osaamme ohjeistaa teitä jatkon suhteen. Neuvolatunti ei sido aloittamaan käytöskoulua. Neuvolatunnille voi myös varata ajan ehkäistääkseen tulevien ongelmien syntyä tai halutessaan arvion omasta koirastaan.
Ongelma voi olla miten pieni tahansa, älä kuitenkaan anna sen pahentua, vaan puutu asiaan ajoissa. Monet ongelmat saattavat johtua hyvinkin pienistä asioista, jotka on mahdollista korjata pienillä muutoksilla arkipäivän rutiineissa! Useimmiten apu löytyy kun omistaja muuttaa omaa käytöstään.

Koiraongelmien ratkaisussa käytämme laumakäyttäytymiseen perustuvaa Pevi-metodia.
Metodimme perustuvat Pertti Vilanderin oppeihin ja koirien luonnolliseen laumakäyttäytymiseen. Koira on onnellinen ja stressitön kun sillä on luotettava ihminen laumassaan, sekä rajoja, rakkautta ja aktiviteettia oikeassa suhteessa.
Lue lisää:Muutamia vapaita neuvolatunti aikoja löydät myös "Ilmoittaudu kurssille" valikosta! Mikäli sieltä ei kuitenkaan löydy juuri teille sopivaa aikaa, otathan yhteyttä sähköpostitse ja katsotaan teille jokin muu ajankohta!

Käytöskoulun hinta 75€ kerta, saman perheen 2 koiraa yht. 130€ kerta.
Käytöskoulu on aina asiakkaan tarpeisiin räätälöity yksityistunti, jota ennen asiakas on käynyt neuvolatunnilla. Useimmiten kolme käytöskoulu tuntia riittää ongelmien ratkaisemiseksi.
Päivitetty 8.5.2019 - Tulostettava versio -

KOIRAKOULU LUNATAN
Monipuolista koira-alan osaamista
Virpi Niemi
Kantolankuja 5
26410 Kaaro
+358 50 5712786
koirakoululunatan@gmail.com
Y-tunnus: 2476353-9
Sivuston toteutus: Hakosalo Software OyLisätietoa evästekäytännöstä