Tämä sivu on tulostettu Koirakoulu Lunatanin internetsivuilta (www.koirakoululunatan.com)

Palvelut ja hinnasto

Palvelut ja hinnasto

Koirakoulu Lunatan on raumalainen koirakoulu, jolla on ongelmakoirakoulutuksen lisäksi monipuolinen kurssitarjonta pentu- ja arkitottelevaisuuskursseja, sekä eri koiraharrastuslajeja.

Onko sinulla koirasi kanssa ongelmia hihnakäytöksessä?
Onko koirasi aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan?
Eroahdistusta? Karkailua?
Koiraongelmien ratkaisussa käytämme laumakäyttäytymiseen
perustuvaa Pevi-metodia.

Mitä on Pevi?
Pevi on Pertti ”Peetsa” Vilanderin kehittämä koulutusmetodi, joka perustuu reiluun laumajohtajuuteen. Koulutuksessa osoitetaan koiralle, että omistaja on laumanjohtaja, sillä pääasiallisesti kaikkien koira ongelmien alkuna on se, että koira on joko itse ottanut tai se on pakotettu ottamaan johtajan rooli laumassa. Johtajakoira on yhtä kuin ongelmakoira.
Kuten myös kaikissa koiralaumoissa johtajakoira katsoo oikeudekseen rangaista laumanjäseniään esim. puraisuilla, jos teet jotain sen lauma-arvoa uhkaavaa. Koiran otettua laumanjohtajan paikan koiranpito muuttuu omistajalle vastenmieliseksi ja joskus jopa pelottavaksi.
Ennen kirjallisen koulutussopimuksen tekoa suoritamme koiralle käyttäytymistestin, jonka avulla määrittelemme koiran luonteen, koiran ja omistajan välisen suhteen, mahdollisen luottamuspulan, sekä ongelmien syyn. Tästä syystä Pevi-koulutuksessa on todella suuri onnistumisprosentti.

Koirakoulu Lunatanista myös Happy Dog koiranruuat!