Monipuolista koira-alan osaamista
 
Kurs­sit »
Käy­tös­kou­lu
» Neu­vo­la­tun­ti
» Pen­tu­neu­vo­la
Pen­tu­tes­taus
Tuot­teet
Hin­nas­to
Sporttipassilla maksaminen
TYKY-seteillä & TYKY-Online palvelulla maksaminen
« Edellinen | Seuraava »

Pentuneuvola

Eikö pentusi kuuntele sinua? Pureeko pentu sinua? Karkaileeko se omille teilleen? Tuhoaako pentu kodin sisustusta? Eikö yhteiselo sujukaan oppikirjan mukaan?
Pentuneuvolan tarkoitus on opastaa sinua ja pentuasi oikeaan suuntaan heti yhteisen elämänne alkumetreillä. Toimimalla oikein heti alusta saakka, vältytään jatkossa käytösongelmilta ja elämä parhaan ystäväsi kanssa on juuri niin antoisaa kuin sen kuuluukin olla.
Pentuneuvola on aina yksityistä aikaa ja opastusta juuri sinun pennullesi räätälöitynä. Pentuneuvolassa käydään läpi hyvän laumanjohtajuuden perusta, miten luot oikeanlaisen suhteen pentuusi ja miten ylläpidät sitä pennun eri ikäkausina aina läpi koiran koko elämän. Pentuneuvolassa opastamme sinua myös perusasioissa, kuten hoitotoimenpiteissä, luoksetulon harjoittelussa, sekä hihnassa kävelyssä.

Ajan pentuneuvolaan voit varata, vaikka olisit vasta suunnittelemassa pennun hankkimista. Näin varmistat, että pentusi vastaanotetaan uuteen kotiinsa oikein ja saa parhaat mahdolliset lähtökohdat yhteiselle taipaleellenne.

Pentuneuvola 1 tunti 75€
PENTUNEUVOLA, PAKETTI 1
Olen tukenanne jo ennen pentunne kotiin tuloa. Näin varmistamme alusta alkaen, että osaatte toimia oikein ja johdonmukaisesti pennun kanssa. Opastan teitä tekemään kodistanne pennulle turvallisen paikan, neuvon teitä pennun ruokinnassa, sisäsiisteydessä, tarvikkeiden (hihna, harja jne) hankinnassa, yksinolon opettelussa, sosiaalistamisessa jne. Pennun sosiaalistaminen on elintärkeää sen loppuelämän kannalta, jotta se osaa suhtautua toisiin koiriin, uusiin tilanteisiin, ihmisiin ja paikkoihin rohkeasti ja stressaamatta. Lisäksi harjoittelemme yhdessä hoitotoimenpiteitä (kynsienleikkuu, korvienpuhdistus, pesu jne.) positiivisin keinoin, sekä neuvon teitä rokotus- ja madotusasioissa. Pennun kotiuduttua harjoittelemme yhdessä muutamia teille ja pennulle tärkeitä asioita, kuten luoksetuloa, katsekontaktia, hihnassa kävelyä ym. mikä auttaa luomaan koiran ja omistajan välisestä suhteen kestävän ja luotettavan.

Pentuneuvola 1 sisältää yhteensä 5 yksityistuntia. Sisältää myös kirjallista materiaalia.
Hinta: 330€
PENTUNEUVOLA, PAKETTI 2
Tämä pentupaketti on kokonaisvaltaisempi kuin pentuneuvola 1.

Pentuneuvola 2 sisältää lisäksi laajemman koiran sosiaalistamiseen. Eli ohjeistan teitä miten pentu tulee oikealla tavalla sosiaalistaa ja totuttaa uusiin paikkoihin, esineisiin, ihmisiin jne. Kattava sosiaalistaminen pentuiässä on tärkeää koiran tulevaisuuden henkiselle hyvinvoinnille. Tämä on hyvin tärkeää kaikille koirille, ja varsinkin jos haluat tulevaisuudessa harrastaa jotain yhdessä koirasi kanssa.

Pentuneuvola 2 sisältää yhteensä 7 yksityistuntia. Sisältää myös kirjallista materiaalia.
Hinta: 480€
Peruutukset tulee tehdä vähintään vuorokausi ennen sovittua ajankohtaa.
Alle vuorokausi ennen sovittua ajankohtaa tehdystä peruutuksesta veloitamme 50% käynnin hinnasta. Peruuttamattomasta käynnistä veloitamme täyden hinnan.
Kysy lisää:
koirakoululunatan@gmail.com
Muutamia vapaita neuvolatunti aikoja löytyy myös "Ilmoittaudu kurssille" valikosta! Mikäli sieltä ei kuitenkaan löydy juuri teille sopivaa aikaa, otathan yhteyttä sähköpostitse ja katsotaan teille jokin muu ajankohta!
Päivitetty 9.7.2018 - Tulostettava versio -

KOIRAKOULU LUNATAN
Monipuolista koira-alan osaamista
Virpi Niemi
Kantolankuja 5
26410 Kaaro
+358 50 5712786
koirakoululunatan@gmail.com
Y-tunnus: 2476353-9
Sivuston toteutus: Hakosalo Software OyLisätietoa evästekäytännöstä